ژامبون، چدار و گوجه فرنگی

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، این صبحانه همانند کوکوی سیب زمینی است و اتفاقا سیب زمینی نیز دارد. فقط موادی همانند ژامبون و پنیر چدار نیز اضافه تر دارد که باعث خوشمزگی بیشتر آن شده است.

ژامبون، چدار و گوجه فرنگی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • یک عدد کدوسبز میانه، رنده شده
  • 2 ورق ژامبون سرخ و خرد شده
  • یک قاشق چایخوری آویشن تازه
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 4 پیمانه پوره سیب زمینی شیرین به همراه پیاز و فلفل
  • دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده
  • برگ های تازه آویشن

طرز تهیه

1- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید. کدوی رنده شده، ژامبون پخته و خردشده، یک قاشق چایخوری آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید. در آخر، پوره سرد شده سیب زمینی را اضافه کنید.

2- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت میانه گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید و 8 تا 10 دقیقه بگذارید بماند تا طلایی گردد. مواد را چهار قسمت کنید و با کف گیر هر تکه را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز 6 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند.

3- آنها را داخل بشقاب بچینید و با گوجه فرنگی و آویشن سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 208
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 63 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 26 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • سدیم: 347 میلی گرم
  • پتاسیم: 603 میلی گرم
  • کلسیم: 172 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "ژامبون، چدار و گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ژامبون، چدار و گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید