ژامبون، چدار و گوجه فرنگی
به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، این صبحانه همانند کوکوی سیب زمینی است و اتفاقا سیب زمینی نیز دارد. فقط موادی همانند ژامبون و پنیر چدار نیز اضافه تر دارد که باعث خوشمزگی بیشتر آن شده است.

- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد تخم مرغ
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- یک عدد کدوسبز میانه، رنده شده
- 2 ورق ژامبون سرخ و خرد شده
- یک قاشق چایخوری آویشن تازه
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 پیمانه پوره سیب زمینی شیرین به همراه پیاز و فلفل
- دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده
- برگ های تازه آویشن
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید. کدوی رنده شده، ژامبون پخته و خردشده، یک قاشق چایخوری آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید. در آخر، پوره سرد شده سیب زمینی را اضافه کنید.
2- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت میانه گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید و 8 تا 10 دقیقه بگذارید بماند تا طلایی گردد. مواد را چهار قسمت کنید و با کف گیر هر تکه را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز 6 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند.
3- آنها را داخل بشقاب بچینید و با گوجه فرنگی و آویشن سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 208
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 63 میلی گرم
- کربوهیدرات: 26 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- سدیم: 347 میلی گرم
- پتاسیم: 603 میلی گرم
- کلسیم: 172 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: ir-box.gigablog.ir
شناسه مطلب: 15738
به "ژامبون، چدار و گوجه فرنگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "ژامبون، چدار و گوجه فرنگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید