کوکو استرالیایی، یک مزه تازه و خوشمزه

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، منشا دقیقی از تاریخچه این کوکو در دسترس نیست ولی یک غذای محبوب در استرالیا به شمار میرود. اگر دوست دارید طعمی متفاوت را کنار خانواده امتحان کنید این کوکو را تهیه نمایید.

کوکو استرالیایی، یک مزه تازه و خوشمزه

کوکو استرالیایی یکی از انواع کوکو های مربوط به کشور استرالیا است و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار هماهنگ و شبیه کوکو سیب زمینی خودمان است. این کوکو طعم بسیار خوبی دارد. شما می توانید کوکو استرالیایی را با نان تازه یا پلو سرو کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوکو استرالیایی را یاد بگیرید.

عناوین مطلب

  • مواد لازم برای تهیه کوکو استرالیایی
  • طرز تهیه کوکو استرالیایی
    • مرحله اول
    • مرحله دوم
    • مرحله سوم
    • مرحله چهارم
    • نکات کلیدی در تهیه کوکو استرالیایی
    • بعلاوه بخوانید:

مواد لازم برای تهیه کوکو استرالیایی

  • سیب زمینی 3 عدد
  • فلفل دلمه رنگی 2 عدد
  • پنیر پیتزا 1.5 پیمانه
  • جعفری 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و نعنا خشک به میزان لازم

طرز تهیه کوکو استرالیایی

می توانید کوکو استرالیایی را به صورت قالبی تهیه کنید یا می توانید با قاشق داخل روغن داغ سرخ کنید.

مرحله اول

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل یک صافی بریزید تا آب آن خارج گردد. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. نیازی به رنده کردن پیاز نیست و بهتر است نگینی گردد.

مرحله دوم

فلفل دلمه رنگی را که می توانید از رنگ سبز و قرمز و زرد بهره ببرید به صورت نگینی خرد کنید. جعفری را پاک کنید و بشویید و ساطوری خرد کنید. سیرها را نیز پوست بگیرید و پوره یا رنده کنید (اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از کمی پودر سیر جای آن بهره ببرید).

مرحله سوم

در ادامه سیب زمینی ها را به همراه پیاز و فلفل دلمه و جعفری و سیر رنده شده و ادویه ها و پنیر و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید و در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج گردد و مایه یکدستی به دست بیاید.

مرحله چهارم

داخل یک تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. در ادامه کوکوها را با قاشق داخل تابه بریزید و به آن شکل دهید و صبر کنید تا روی حرارت میانه طلایی و سرخ گردد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و طلایی گردد. در پایان کوکوها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی خارج گردد و با نان تازه سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه کوکو استرالیایی

  • باید کوکوها روی حرارت ملایم سرخ شوند تا کاملا بپزند.
  • می توانید فقط از یک نوع فلفل دلمه بهره ببرید.
  • افزودن پنیر پیتزا اختیاری است ولی طعم این کوکو را فوق العاده می نماید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر آشپزی، 5 غذای خوشمزه با قارچ که تا حالا نخورده اید را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "کوکو استرالیایی، یک مزه تازه و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکو استرالیایی، یک مزه تازه و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید