ترفندهای نریختن کباب کوبیده از روی سیخ

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، برای پختن کباب کوبیده خوشمزه و حرفه ای نکات ریزی وجود دارد. در این مطلب راه های جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ را شرح می دهیم.

ترفندهای نریختن کباب کوبیده از روی سیخ

بیشتر ما در زندگی مان حداقل یکبار کوشش کردیم که کباب کوبیده خانگی درست کنیم. ولی بیشتر مواقع نمی توانیم کبابی را که مد نظرمان هست تهیه کنیم. در این بخش از مجله اینترنتی دلتا کوشش کردیم تمام ترفندهای نریختن کباب کوبیده را آموزش دهیم.

ترفندهای نریختن کباب کوبیده

گاهی پیش می آید که کباب روی آتش بریزد یا خیلی سفت گردد.

نکته اول

برترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده، گوشت سردست و گردن به همراه میزانی هم دنبه است. این گوشت ها باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزه ای درست گردد.

نکته دوم

قبل از اینکه مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخ ها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند. سیخ های کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشند.

نکته سوم

گوشتی را که تهیه کردید و برای کباب کردن می خواهید بهره ببرید نباید بشویید. در این صورت چسبندگی خود را از دست می دهد و هنگام سیخ زدن و کباب شدن می ریزد.

نکته چهارم

یکی از راه هایی که برای چسبندگی گوشت ها می توان انجام داد اضافه کردن میزانی گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابی است. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.

نکته پنجم

برای مواد کباب کوبیده باید پیازها را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا مواد شل نگردد و از روی سیخ نریزد.

نکته ششم

استفاده از جوش شیرین در کباب باعث از بین بردن آهن گوشت می گردد و برای استفاده مکرر اصلا توصیه نمی گردد. ولی اگر هر از گاهی خیلی تصادفی هوس درست کردن کباب کوبیده نموده باشید، برای یکدست و زیبا کردن کباب ها و نیز چسبندگی بیشتر، می توانید از میزان خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده بهره ببرید.

نکته هفتم

برای حالت چسبندگی بیشتر گوشت ها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آن ها را کاملا ورز دهید و بعد حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد گردد. حتی بعد از اینکه کباب ها را به سیخ گرفتید مجددا آن ها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند و خودشان را بگیرند. اگر به غذاهای کبابی علاقه دارید، جوجه تابه ای با مرغ چرخ نموده را بخوانید.

نکته آخر از ترفندهای نریختن کباب کوبیده

دو طرف گوشت های به سیخ کشیده شده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند. حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا زغالی هنگامی که کباب ها را روی آن قرار می دهید باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید. سیخ ها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشت ها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید 10 اشتباه رایج در آشپزی که شاید ندانیم را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "ترفندهای نریختن کباب کوبیده از روی سیخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای نریختن کباب کوبیده از روی سیخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید