طرز تهیه خورشت اناربیج شمالی

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، اگر از طرفداران غذاهای شمالی هستید حتما نام خورشت اناربیج (انار آویج یا انارویج) را شنیده اید. غذاهای شمالی در کشور ما طرفداران زیادی دارد و از محبوبیت زیادی برخوردار است. خورشت اناربیج هم مانند بقیه غذاهای شمالی عطر، طعم و رنگ خوبی دارد و در مهمانی ها می توانید با تهیه این خورشت به سفره خودتان زیبایی بیشتری بدهید. در دستور تهیه این غذای خوشمزه از سبزی محلی شمالی به نام خالواش استفاده می شود. آب انار ترش هم از مواد اولیه ضروری آن است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه اناربیج به شیوه شمالی ها را یاد بگیرید و آن را درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورشت اناربیج شمالی

مواد لازم برای تهیه خورشت اناربیج شمالی

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز یک عدد
  • گردو 250 گرم
  • آب انار ترش یک لیوان
  • سبزی خرد شده (100 گرم تره، 80 گرم جعفری، 50 گرم خالواش، چند برگ نعنا
  • رب انار به اندازه لازم
  • گلپر یک قاشق مرباخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه اناربیج شمالی

مرحله اول

آب انار را با کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و بگذارید کمی بجوشد. گردو ها را خوب آسیاب کنید و اندازهی آب به آن اضافه کنید، حالا آن را به آب انار اضافه کنید.

اجازه دهید گردو ها به مدت 2-3 ساعت بپزند و به خوبی روغن پس بدهند (برای آنکه بهتر روغن پس بدهد می توانید در این مدت 2 یا 3 بار کمی آب سرد اضافه کنید).

مرحله دوم

حدود 200 گرم از مخلوط سبزی های خرد شده را با روغن تفت دهید و بعد به خورشت اضافه کنید و حدود 1 ساعت با هم بپزید. پیاز را پوست کنده و رنده کنید (آب اضافه آن را بگیرید) و به گوشت اضافه کنید و 50 گرم به جای مانده از سبزی های خرد شده و اندازهی ادویه به آن اضافه کنید و با دست خوب آن ها را مخلوط کرده و ورز بدهید.

مرحله سوم

گوشت ها را به شکل گلوله هایی به اندازه گردو درآورید. رب انار و گلپر را به خورشت اضافه کنید و بعد گوشت های قلقلی آماده شده را کمی داخل روغن تفت داده و بعد به خورشت اضافه کنید. بعد از یک ساعت خورشت شما کاملا جا افتاده و آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت اناربیج شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت اناربیج شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید