طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، پلوهای مخلوط در بین ایرانی ها هواداران زیادی دارند. اگر دوست دارید طعم متفاوت و جذابی را در کنار خانواده تجربه کنید، این پلو با گوشت گوسفندی را امتحان کنید.

طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی

پلو بدون شک یکی از محبوب ترین غذاها میان ایرانی ها است و انواع مختلفی هم دارد. به همین دلیل است که همواره در پی پلوهای جدیدی هستیم تا سفره های خود را رنگین تر کنیم و برای خانواده هایمان تنوع غذایی ایجاد نماییم. پلو با گوشت گوسفندی رنگ و ظاهر مجذوب کننده و هیجان انگیزی دارد و ضمناً مقوی و خوشمزه هم هست. با وبلاگ جعبه گیگابایتی همراه باشید.

مواد لازم برای پلو با گوشت گوسفندی

  • روغن آفتاب گردان 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ نموده گوسفندی 500 گرم
  • دارچین 25 گرم
  • زیره سبز 2 قاشق غذاخوری
  • هل 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز به مقدار کافی
  • آب لیموترش 1 عدد
  • پیاز خلال شده 1 عدد
  • حبه سیر خردشده 2 عدد
  • برنج دانه بلند 200 گرم
  • عصاره سبزیجات 1 بسته
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار کافی
  • کشمش 1/4 پیمانه
  • هویج رنده شده 2 عدد
  • کدو حلوایی رنده شده 150 گرم
  • خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام به مقدار کافی
  • برگ نعنا به مقدار کافی

طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی

مرحله اول

روغن را در تابه روی حرارت نسبتا زیاد داغ کنید. گوشت چرخ نموده و ادویه ها را اضافه کنید و با هم بپزید. سعی کنید تا جای ممکن گوشت را با قاشق از هم باز کنید. 6 تا 8 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت قهوه ای رنگ گردد. عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط گردد. سپس گوشت را با کفگیر از تابه خارج کنید و داخل یک کاسه بریزید. آبلیمو را روی گوشت بریزید، روی ظرف را بپوشانید و آن را گرم نگه دارید.

مرحله دوم

در همان تابه، پیاز و سیر را 5-6 دقیقه تفت بدهید تا طلایی شوند. برنج را اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس مقداری ادویه اضافه کنید. عصاره سبزیجات را در یک و نیم لیوان آب جوش حل و به محتویات تابه اضافه کنید. در تابه را بگذارید و 15 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید.

مرحله سوم

در این مدت، زعفران و کشمش را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا آماده گردد. در تابه را بردارید، هویج، کدو حلوایی، خلال پوست پرتقال و ترکیب کشمش و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. مجددا در تابه را بگذارید و آن را از روی شعله بردارید و 5 دقیقه صبر کنید. گوشت را به برنج اضافه کنید و مخلوط نمایید. پلو با گوشت شما حاضر است. آن را به ظرف سرو مورد نظر خود انتقال دهید.

اگر به دستور غذاهای ایرانی علاقه دارید خورشت بادمجان بدون گوشت را امتحان کنید.

نکته مهم برای پخت پلو با گوشت گوسفندی

می توانید این غذا را با استفاده از بادام و نعنا تزیین کنید و با ماست و لیموترش سرو نمایید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر پنکیک نسکافه ای، یک عصرانه سبک و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو با گوشت گوسفندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید