رفتارهای اشتباهی که مسافران در بازرسی فرودگاه انجام می دهند

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، بعضی از مسافران به علت اضطراب یا حواس پرتی، رفتارهای اشتباه و ناشیانه ای در بخش بازرسی فرودگاه انجام می دهند که به سادگی می توان از وقوع آن ها جلوگیری کرد.

رفتارهای اشتباهی که مسافران در بازرسی فرودگاه انجام می دهند

بسیاری از مسافران در بازرسی فرودگاه و بازرسی بدنی، کارهای ناشیانه و دور از انتظاری انجام می دهند؛ به عنوان مثال طبق گزارش اداره امنیت حمل ونقل آمریکا، تنها در سال اقتصادی 2018، مسافران نزدیک به یک میلیون دلار پول در فرودگاه ها جا گذاشته اند.

از میان فرودگاه هایی که این اتفاق در آن ها به وفور رخ می دهد، می توان به فرودگاه بین المللی جان اف کندی، لس آنجلس، میامی و فرودگاه بین المللی مک کاران لاس وگاس اشاره نمود.

مسافران این فرودگاه ها هنگام بازرسی در سال 2018، به ترتیب 72، 71، 50 و 33 هزار دلار پول جاگذاشته اند. چنین اتفاقی تنها یکی از موارد عجیب رایج فرودگاه ها در هنگام بازرسی یا سایر مواقع است.

برای مسافرانی که سفرهای هوایی زیادی نمی نمایند، بازرسی های فرودگاه واقعاً آزاردهنده هستند؛ مخصوصا زمانی که مأموران بازرسی نسبت به عدم حمل مایع، ژل و اسپری به مسافران هشدار می دهند. اوضاع وقتی بدتر می گردد که باید گوشی خود را از جیب یا کیف تان درآورید. اگرچه بیشتر مسافران می دانند که در بخش بازرسی فرودگاه باید چگونه عمل نمایند؛ اما بعضی اوقات گیج و سردرگم می شوند و به همین علت ممکن است کارها و اشتباه های احمقانه ای انجام دهند که می توانند سرعت بازرسی را کاهش دهند یا حتی آن را سخت نمایند.

اگرچه ممکن است قوانین بازرسی در بعضی از فرودگاه ها متفاوت باشد؛ اما با دانستن تعدادی از قوانین بین المللی فرودگاه ها می توانید به راحتی و بدون هیچ مسئله ای از بازرسی عبور کنید؛ البته بعضی اشتباه ها در این قسمت از فرودگاه غیرقابل اجتناب است. در این مقاله از وبلاگ جعبه گیگابایتی قصد داریم این کارهای ناشیانه و روش های جلوگیری از مسائل ناشی از آن را بیان کنیم.

برای مشاهده فهرستی جامع از انواع بلیط هواپیما به مقصد موردنظرتان از وبلاگ جعبه گیگابایتی یاری بگیرید. به وسیله موتور جستجوی پرواز وبلاگ جعبه گیگابایتی، جستجوی آسان بلیط هواپیما به مقاصد داخلی و خارجی، مشاهده و مقایسه یکجای قیمت بلیط پروازهای سیستمی، چارتری و لحظه آخری به مقصد دلخواه و بعلاوه انتخاب مقرون به صرفه ترین گزینه فراهم شده است.

1. ایستادن در صف اشتباهی

بسیاری از اوقات مسافران به اشتباه در صفی می ایستند که به پرواز آن ها مربوط نیست و همین موضوع می تواند وقتشان را به مقدار زیادی تلف کند یا حتی باعث جاماندن از پرواز گردد.

در کارت پرواز شما تمام اطلاعات لازم درج شده و اگر اطلاعات آن را آنالیز و مطالعه کنید، با هیچ مسئله ای روبرو نخواهید شد. ضمناً در بعضی فرودگاه ها برای هر یک از کلاس های پروازی، بازرسی جداگانه ای وجود دارد؛ بنابراین با توجه به این موضوع می توانید صف درست را انتخاب یا در خصوص آن از افراد مسئول سوال کنید. اگر به موقع متوجه اشتباه خود نشوید، باید تمام کارهای لازم را دوباره انجام دهید.

2. خالی نکردن جیب ها در حین بازرسی

حتی وجود تکه های کوچک پرزهای لباستان نیز گاهی اوقات باعث می گردد دستگاه های بازرسی بدنی به صدا دربیایند؛ بنابراین قبل از بازرسی، جیب تان را کاملاً خالی کنید، به طوری که هیچ چیزی حتی کارت پرواز یا اشیایی مثل پول خرد و وسایل آرایشی در آن باقی نماند. بهتر است قبل از بازرسی بدنی، محتویات جیب تان را در کیف کوچکی قرار دهید تا بعد از بازرسی دیگر نگران جاماندن وسایلتان نباشید. با انجام این کار وقت تان هم کمتر تلف می گردد و سریع تر به سایر کارهای خود می رسید.

3. بی توجهی به قوانین حمل وسایل الکترونیکی

در فرودگاه ها هر وسیله الکترونیکی بزرگی باید در سبدهای مخصوص قرار داده گردد و مسافران نمی توانند آن ها را در صف بازرسی همراه خود داشته باشند و تنها مجاز هستند گوشی یا سایر وسایل الکترونیکی کوچک را کیف شان قرار دهند؛ هرچند که قوانین مربوط به حمل وسایل الکترونیکی در فرودگاه ها فرق دارد. به عنوان مثال در بعضی از فرودگاه ها می توانید دوربین های حرفه ای و لنزهای آن را بدون هیچ مسئله ای در کیف تان قرار دهید و همراه داشته باشید؛ اما در یک سری از فرودگاه ها، بازرسان از شما می خواهند دوربین یا حتی لنزهای آن ها را هم در سبدهای مخصوص قرار دهید و در صورت بی توجهی به این قانون، پس از عبور از مقابل دستگاه اسکن فرودگاه، به طور کامل بازرسی بدنی می شوید.

4. درنیاوردن کمربند، کفش ها و جواهرات

درآوردن کمربند، کفش ها و ساعت قبل از بازرسی، قانون کلی در همه فرودگاه ها است؛ بنابراین ضروری است قبل از اینکه نوبت تان گردد، این کار را انجام دهید و وسایلتان را سبدهای مخصوص قرار دهید. لازم نیست که کفش هایتان را در سبد جداگانه قرار دهید و می توانید آن ها را روی کمربندتان بگذارید؛ البته درآوردن جواهراتی مثل گوشواره ها، دستبند و انگشتر نیز لزومی ندارد؛ اما در صورتی که نگران آن ها هستید، می توانید آن ها را در کیفتان قرار دهید.

5. به همراه داشتن مایعات

به همراه داشتن مایعات از جمله مایعات آرایشی و بهداشتی مثل ژل ها و اسپری ها در هواپیما محدودیت هایی دارد. طبق قانون، حمل مایعات تنها تا سقف 100 میلی لیتر مجاز است و باید آن ها را در کیسه یا کیفی با ابعاد حدودا 15 در 22 در 17 سانتی متر قرار دهید. در صورتی که حجم مایعات همراه شما بیش از حد مجاز باشد، باید آن ها را مانند وسایل الکترونیکی بزرگ در سبدهای مخصوص قرار دهید تا با دستگاه های اشعه ایکس بازرسی شوند. این کار معمولاً قبل از بازرسی بدنی مسافران انجام می گردد. علاوه بر این، هنگام بازرسی مایعات باید حتما تا انتقال آن ها به نوار نقاله سرانجامی منتظر بمانید. اگر این کار را انجام ندهید، مأموران بازرسی به شما تذکر می دهند.

بطری های آب نیز در حین بازرسی باید خالی باشند و در صورتی که به آن ها احتیاج دارید، باید بعد از بازرسی اقدام به پرکردن بطری خود کنید.

6. قرارگیری اشتباه در دستگاه اسکن بدن

تعدادی از فرودگاه ها مجهز به دستگاه های مدرنی هستند که می توانند بدن شما را به صورت کامل و با دقت بالا آنالیز و اسکن نمایند. درست ایستادن در فضای داخلی این دستگاه ها اهمیت زیادی دارد. بعضی از افراد به علت اضطراب یا هر علت دیگری به شکل صحیح در این دستگاه ها نمی ایستند و باعث شلوغ شدن صف بازرسی و اتلاف وقت مأموران بازرسی و سایر مسافران می شوند.

برای اینکه این دستگاه ها، بدن شما را به صورت صحیح بازرسی نمایند، باید به صورتی بایستید که پاهای شما در محل تعیین شده قرار بگیرند. ضمناً باید سرتان را بالا بگیرید و دست هایتان را در کنار سرتان بالا ببرید. پس از اینکه درست در دستگاه قرار گرفتید، دو دیواره بزرگ به سمت شما حرکت می نمایند و تا سرانجام کار نباید حرکت کنید.

پس از اتمام کار و خروج تان از دستگاه، مأموران از شما می خواهند کمی منتظر بمانید تا اسکن صورت گرفته را آنالیز نمایند. اگر این کار کمی طول کشید، اصلاً نباید نگران باشید؛ زیرا ممکن است جیب تان را خالی نکرده باشید یا آنالیز اشیای تزیینی لباستان کمی زمان ببرد؛ آنالیز جزئی زیورآلاتی مثل گردنبند یا اشیای تزیینی نیز می تواند یکی از دلایل طولانی شدن این موضوع باشد. چنانچه مأموران قدری به شما مشکوک شوند، معمولاً با بازرسی بدنی، شک شان را رفع می نمایند و مطمئن می شوند وسیله خطرناکی همراه تان ندارید. پس از اتمام این مرحله نسبتاً مضطرب نماینده می توانید با خیال راحت به مسیرتان ادامه دهید و وسایلتان را از روی نوار بارها بردارید.

7. جاگذاشتن وسایل پس از بازرسی

جاگذاشتن وسایل پس از بازرسی یکی از مشکل های بسیار رایج مسافران در فرودگاه ها است. توصیه می کنیم برای جلوگیری از این مشکل، همه وسایل کوچک و بزرگتان را در سبدهای موجود قرار دهید. بهتر است پس از اتمام بازرسی، از نوار نقاله فاصله بگیرید و تمام وسایلتان را با آرامش آنالیز کنید تا مطمئن شوید چیزی جا نگذاشته اید. با این کار به حقوق دیگران هم احترام می گذارید و باعث ناراحتی یا معطلی سایر مسافران نمی شوید. در یک سری از فرودگاه ها، میز و جایگاه هایی در کنار صف بازرسی قرار داده شده است که می توانید با آرامش روی آن ها بنشینید و کفش و کمربندتان را بپوشید یا بار دیگر وسایل تان را آنالیز کنید.

سخن آخر

هنگام بازرسی اصلاً نباید نگران و مضطرب باشید و با انجام کارهای بسیار ساده مثل خالی کردن جیب تان یا درآوردن کمربند می توانید بازرسی خود و سایر مسافران را سریع تر و راحت تر کنید. ضمناً بار دیگر تکرار می کنیم که لازم نیست کفشهایتان را در سبدی جداگانه قرار دهید و قبل از اینکه نوبت بازرسی تان برسد، اگر بطری آب همراه خود دارید، آن را خالی کنید.

منبع: کجارو / thepointsguy.com

به "رفتارهای اشتباهی که مسافران در بازرسی فرودگاه انجام می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رفتارهای اشتباهی که مسافران در بازرسی فرودگاه انجام می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید