طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزه گری

به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، تُرش تره، یک غذای مشهور و بسیار معروف شمالی است که تعداد زیادی هوادار دارد. این غذا را معمولاً همراه با ماهی شور، باقالا، سیر و برنج سرو می نمایند.

طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزه گری

مواد لازم ترش تره یا ترشی تره گیلانی

برای تهیه ترش تره، مواد زیر را به میزان مناسب آماده کنید:

طرز تهیه ترش تره گیلان

ابتدا برنج را بشویید و با میزانی آب و نمک مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

سبزی ها را نیز پاک نموده و بشویید. پس از آنکه آب سبزی ها خشک شد، آن ها را خرد کنید.

نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مخلوط سیر و سبزی تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. بعلاوه، اسفناج ها را بزرگتر از سبزی ها خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.

اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر گردد. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب گردد.

در انتها پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و میزانی نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن ترش تره

ترشی اصلی این غذا آب نارنج است، اما در صورتی که آب نارنج در دسترس نیست، می توانید از آبغوره یا آب لیمو ترش نیز بهره ببرید.

میزان ترشی این غذا به سلیقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کمتر یا بیشتر کنید.

می توانید مثل میرزاقاسمی، تخم مرغ را در مراحل انتهای پخت، داخل خورشت بشکنید و هم بزنید، در این صورت سیر را با کمی سبزیجات تفت داده و به خورشت اضافه کنید.

اگر از روشی که در اینجا شرح داده شد استفاده کردید و تخم مرغ را با سیر و نمک مخلوط کردید، هنگام میزان گیری نمک، مراقب باشید که غذا شور نگردد.

در صورتی که سبزیجات محلی گیلانی در دسترس نیستند، می توانید به طور کلی از اسفناج بهره ببرید، که در این صورت همچنان خورشتی خوشمزه خواهید داشت. در صورت تمایل، می توانید چند عدد گوجه سبز نیز به خورشت اضافه کنید.

نکات تکمیلی در خصوص ترش تره گیلانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد.

ترش تره گیلانی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.

بعلاوه میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.

توجه نمایید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزه گری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزه گری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید