چرا باید گوشی همراه را در شب خاموش کنیم؟
به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، طبق تحقیقات دانشمندان، استفاده از گوشی در شب باعث کاهش کیفیت خواب می گردد.

پیمایش در شبکه های اجتماعی، چک کردن ایمیل، یافتن آخرین اخبار و بازی کردن، همگی از ویژگی هایی هستند که دارندگان گوشی های هوشمند از آن استفاده می نمایند. با این حال، اگرمراقب استفاده از گوشی هوشمند خود نباشید ممکن است به آن اعتیاد پیدا کنید و تلفن را همواره در دست خود نگه دارید.
به گزارش سایت slashgear؛ طبق داده های منتشر شده به وسیله Asurion در سال 2019، نیمی از آمریکایی ها گفتند که گوشی های هوشمندشان به آن ها یاری می نماید تا تعادل بهتری در کار و زندگی داشته باشند. اما کارشناسان توصیه می نمایند که کاربران نباید همواره از گوشی های هوشمند استفاده نمایند. به گفته دانشمندان، استفاده از تلفن در شب ممکن است سلامت افراد را به خطر بیاندازد. خاموش کردن بعضی از ویژگی های تلفن همراه در شب باعث بهبود عملکرد مغز و بدن می گردد.
گوشی های همراه، دارای طول موج نور آبی هستند که به وسیله منابع نور مصنوعی در این دستگاه فراوری می شوند. آزمایش ها نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض نور آبی، به ویژه قبل از خواب می تواند بر کیفیت آن تأثیر بگذارد. طبق گفته بنیاد خواب، نور آبی ترشح ملاتونین، هورمون مسئول ایجاد احساس خواب آلودگی را مختل می نماید. این هورمون برای ما که در طول روز فعال هستیم مفید است.
پس از غروب خورشید، نور آبی ریتم شبانه روزی طبیعی بدن را به هم می زند و منجر به مسائل سلامتی مانند چاقی، سرطان، بیماری قلبی و دیابت می گردد. بعلاوه نور های آبی ممکن است بینایی شما را به خطر بیندازند. مطالعات نشان داده اند که از بین تمام نور های موجود در طیف، نور آبی بیشترین انرژی را حمل می نماید و اگر افراد بیش از حد در معرض نور قرار بگیرند چشمشان دچار آسیب می گردد.
طبق تحقیقات دانمشندان، بچه ها و نوجوانانی که قبل از خواب از گوشی همراه استفاده می نمایند یا در هنگام استراحت گوشی را در نزدیکی خود قرار می دهند نمی توانند درست بخوابند و کیفیت خوابشان کاهش میابد. دکتر میشل درروپ، متخصص داروی خواب در کلینیک کلیولند، می گوید: آنالیز کردن تلفن، مغز شما را تحریک می نماید. تا بیدار بمانید. حتی یک آنالیز سریع هم می تواند مغز شما را درگیر کند و خواب را به تاخیر بیندازد.
بیشتر بخوانید
وبلاگ جعبه گیگابایتی فضای مجازی دریچه فناوری
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان