عوارض باورنکردنی مصرف زیاد نان
به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، بسیاری از افراد در جهان هستند که در طول روز بیش از هر چیز دیگری؛ نان مصرف می نمایند. علت آن هم خیلی ساده است، زیرا نان یک وعده غذایی راحت از لحاظ پخت و پز و آماده سازی و همینطور خوشمزه است، در نتیجه شما می توانید هر جایی آن را با خود همراه کنید.
نان انرژی خوبی به شما می دهد اما این که شما بخواهید در مصرف آن زیاده روی کنید، اثرات منفی روی بدن تان خواهد ماند که در این قسمت آن ها را به شما معرفی می کنیم که نشان می دهد نان زیاد استفاده می کنید.
افرادی که از مسائلی مثل بیماری سلیاک رنج می برند و مدام احساس نفخ و یبوست دارند، احتمالاً بیش از حد از نان استفاده می نمایند. در صورتی که آن ها زیاد احساس می نمایند که دستشویی دارند اما شکمشان کار نمی نماید. ممکن است شما حساسیت به گلوتن پیدا نموده باشید که هنگام مصرف گندم و غلات دیگر این اتفاق می افتد؛ البته اگر در مصرف آن ها زیاده روی نموده باشید.
غلاتی مانند نان سفید ، برنج سفید و کراکر ها کالری بالایی دارند اما باعث می شوند شما به دلیل قند بالایی که دارند تمایل به خوردن بیشتری پیدا کنید. به همین خاطر هنگام ناراحتی یا استرس بیشتر در پی خوردن هستید تا احساس بهتری پیدا کنید و در نتیجه اگر احساس می کنید غذا می خورید اما باز هم گرسنه هستید، احتمالا به دلیل مصرف نان زیاد است.
افزایش سطح کلسترول
مصرف زیاد نان می تواند عاملی برای افزایش سطح کلسترول باشد. بنابراین باید خیلی دقت داشته باشید و در مصرف آن ها زیاده روی نکنید؛ مخصوصاً نان های صنعتی که مصرفشان در طولانی مدت و به اندازه زیاد، عامل آسیب به بدن خواهد بود.
ایجاد چین و چروک و مسائل پوستی
مواد غذایی مثل پاستا ، برنج سفید و نودل به دلیل این که از آرد سفید ساخته شده اند، عامل چین و چروک برای پوست هستند. مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد آنها 30 درصد خطر ابتلا به آکنه را افزایش می دهد. دلیل آن هم محتوای قند بالا در این مواد است که سطح انسولین را بالا می برد. افرادی که قند زیاد استفاده نمی نمایند ، معمولا با این مسائل روبرو نخواهند بود.
خواب آلودگی زیاد بعد از غذا
هنگامی که شما نان زیادی را در رژیم غذایی بهره ببرید، اندازه انسولین آزاد شده در جریان خون افزایش پیدا می نماید. انسولین به تریپتوفان یاری می نماید که مدت زمان طولانی تری داخل خون باقی بماند. تریپتوفان یک نوع آمینو اسید است که به فراوری سروتونین ملاتونین یاری می نماید که دو انتقال دهنده عصبی برای بهبود روحیه هستند. آن ها بعلاوه خواب را افزایش می دهند و باعث تنظیم چرخه خواب و بیداری می شوند بنابراین اگر احساس خواب آلودگی و آرامش بیش از حد بعد از خوردن وعده غذایی دارید، احتمالاً نان زیادی مصرف نموده اید.
فشار خون بالا
از هر 10 نفر، 9 نفر نمک را بیش از حد مجاز استفاده می نمایند و مصرف نان در آن ها هم بیشتر از حد طبیعی است که اساساً عامل ایجاد مسائلی مثل فشار خون بالا است، زیرا نان حاوی نمک است و مصرف بیش از حد آن همراه با غذاهای فرآوری شده، فشار خون را بالا می برد.
ثابت نبودن شرایط روحی
نان ها توانایی این را دارند که به دلیل قند بالایشان روحیه شما را به هم بریزند و شما به یک باره احساس بدی پیدا کنید، زیرا روی مغز و فکر تان اثر گذار است و مسائل فکری ایجاد می نماید. افرادی که به گندم حساس هستند، بیشتر در معرض مسائلی مثل اسکیزوفرنی ، بیماری دو قطبی، افسردگی و اضطراب قرار می گیرند که بسیاری از آن ها تحت درمان با رژیم بدون لبنیات یا گندم قرار می گیرند تا از لحاظ فکری بهبود پیدا نمایند .
منبع: گردشبان