طرز تهیه کرم انار؛ دسر خوشرنگ و مجلسی شب یلدا
به گزارش وبلاگ جعبه گیگابایتی، کرم انار نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که برای پذیرایی در شب یلدا بسیار مناسب است.
همان طور که می دانیم شب یلدا یکی از سنت های کهن ماست. در این شب بلند خانواده ها دور هم جمع می شوند و در کنار هم میوه و تنقلات مخصوص این شب را میل می نمایند. یکی از معروف ترین خوراکی های این شب از قدیم تا به امروز انار و هندوانه است. بسیار زیباست که در کنار خود این میوه ها از دسر هایی بهره ببرید که پایه انار و یا هندوانه دارند.
کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گواراست و معمولا برای تهیه آن از خامه و یا نشاسته ذرت استفاده می نمایند. کرم ها یا به صورت لایه میانی در کیک ها و دسر ها استفاده می شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. کرم انار یکی از انواع کرم های میوه ای است که در ترکیبات آن از آب انار استفاده شده است و به همین علت دسری خوشرنگ و خوش طعم است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه کرم انار خوشمزه همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این دسر تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کرم انار
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد سفید قنادی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
آب انار: یک و نیم پیمانه
کره: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز: به اندازه لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به نشاسته ذرت
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت بعلاوه بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر ها و غذا ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
2 ـ نکات مربوط به رنگ خوراکی
اگر به استفاده از رنگ های خوراکی شیمیایی و بازاری تمایلی ندارید، می توانید از رنگ های خانگی و طبیعی بهره ببرید. مثلا برای تهیه رنگ قرمز از آب لبو و برای تهیه رنگ سبز از آب اسفناج بهره ببرید.
طرز تهیه کرم انار
1 ـ ابتدا زرده تخم مرغ را همراه با پودر قند و وانیل داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. سپس این مواد را داخل یک قابلمه بریزید.
2 ـ حالا داخل ظرف دیگری نشاسته ذرت را با آرد سفید مخلوط کنید و آب انار را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند؛ سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و دو تا سه قطره رنگ خوارکی قرمز اضافه کنید. مایه کرم را با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
3 ـ در این مرحله کره را اضافه کنید و مایه کرم را هم بزنید تا یکدست گردد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید و کرم آماده را داخل ظرف مورد نظر دسر یا لیوان های تک نفره مخصوص دسر بریزید و به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذراید تا ببندد. روی این کرم را می توانید با خامه و دانه انار و یا شکلات تزیین کنید، نوش جان.
منبع: فرادید